LA UCEC I MUTUACAT ES REUNEIXEN PER PREPARAR EL CURS 22-23

Ambdues entitats van signar l’any passat un conveni de col·laboració per mutualitzar les activitats esportives dels Consells Esportius pels cursos 21-22 i 22-23

Els Consells Esportius de Catalunya i Mutuacat encaren el segon any de conveni amb una reunió que ha tingut lloc aquesta setmana a la seu de la UCEC. Ambdues entitats es reuneixen periòdicament i, en aquesta ocasió, el motiu ha estat la planificació i preparació del nou curs esportiu i l’inici del segon any de conveni on l’asseguradora protegeix als milers d’infants, joves, adolescents i adults que participen en els Jocs Esportius Escolars i les activitats d’Esport Popular que organitzen els Consells Esportius de tot el país.

Durant la reunió es va fer balanç de tota la feina feta durant el curs 21-22, l’atenció dels esportistes als centres sanitaris, així com el baix nombre de lesions en les activitats esportives dels Consells Esportius. Seguidament, es va parlar de la planificació del nou curs 22-23 i l’augment d’inscrits als programes esportius del JEEC, EBE i Esport popular. Finalment, Jaume Domingo, president dels Consells Esportius de Catalunya, va destacar la importància de poder comptar amb una cobertura sanitària arrelada al territori, com també la tasca dels Consells en el foment dels valors esportius per mantenir un baix nombre d’esportistes lesionats.

EL CONVENI
Els Consells Esportius de Catalunya i Mutucat van signar, ara fa un any, un conveni de col·laboració pels cursos 21-22 i 22-23 amb què la companyia es convertia en la principal asseguradora esportiva de les activitats organitzades pels Consells Esportius. Amb aquest conveni, i gràcies al nostre arrelament al territori, milers d’esportistes de totes les edats dels Jocs Esportius Escolars, les Finals i Trobades Nacionals i les activitats d’Esport Popular gaudeixen d’aquesta cobertura sanitària.