MÉS DE 4.000 INFANTS I JOVES PARTICIPARAN EN LES FINALS TERRITORIALS DE BARCELONA DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA

Més de 4.000 esportistes participaran, el cap de setmana de l’11 i 12 de maig, a les Finals Territorials de Barcelona. Aquesta competició forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya és un dels programes amb què la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física promou l’esport escolar al país, amb la col·laboració de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

Durant dos dies, 270 equips disputaran 84 finals repartides en 14 municipis i representant els 15 Consells Esportius de la província de Barcelona. Aquest esdeveniment reuneix els següents esports: bàsquet, futbol sala, futbol 7, handbol i voleibol.

El format de cada final pot variar entre final directa, triangular o final a quatre amb semifinals i finals, en funció de la quantitat d’equips classificats a cada esport, categoria i gènere.
Aquestes Finals Territorials serviran per a adjudicar, a cada equip de la província de Barcelona, el nivell en el qual participaran en les properes Finals Nacionals. Aquesta competició se celebrarà el darrer cap de setmana de maig i els tres primers caps de setmana de juny.

Trobareu tota la informació de les Finals Territorials a la pàgina web de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de Barcelona (ATCEB – UCEC Unió de Consells Esportius de Catalunya): https://agrupacio-territorial-consells-esportius-barcelona.webnode.es/