Celebrat amb èxit l’acte de presentació de la Unió d’Esports de Catalunya

Més de 150 autoritats han estat presents a Foment del Treball Nacional per conèixer el full de ruta d’una entitat que vol esdevenir la unitat referent del sector esportiu català

La Unió d’Esports de Catalunya, el gran paraigües de l’esport català fruit de l’acord entre la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC), ja és una realitat. Aquest dimecres ha tingut lloc l’acte de presentació en una sala d’actes de Foment del Treball Nacional amb més de 150 autoritats que s’han reunit per conèixer els punts clau d’aquesta entitat que representa: 43 consells esportius, 71 federacions, 1.100.000 esportistes, més de 1.000 tècnics i tècniques titulats i 12.000 clubs i entitats d’àmbit esportiu.
L’objectiu de la UEC és esdevenir la unitat referent del conjunt del sector esportiu català per enfortir i promoure el desenvolupament de les polítiques esportives, tot protegint el sector i garantir el dret a l’activitat física i esportiva de la ciutadania. La Unió d’Esports de Catalunya neix amb la voluntat de treballar, coordinar i defensar les necessitats i els interessos comuns del sector esportiu sense ànim de lucre.

Nota de Premsa – Presentacio Unio Esports Catalunya