TOT A PUNT PER A LES TROBADES JEEC 2021 DELS CONSELLS ESPORTIUS DE CATALUNYA

• Els Consells Esportius de Catalunya organitzen les Trobades JEEC 2021 els cap de setmana del 12 i 13 de juny i el 19 i 20 de juny.
• Les trobades reuniran els infants i joves en edat escolar que han participat en les lligues i competicions dels consells esportius.
• Aquestes trobades volen oferir als infants i joves un dia d’activitat esportiva després de mesos d’aturada.

Els Consells Esportius de Catalunya ja ho tenen tot a punt per arrancar les Trobades dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya 2021 aquest mes de juny, on els infants i joves en edat escolar podran gaudir d’una jornada esportiva després de mesos d’aturada de l’activitat. Les trobades es disputaran els caps de setmana 12-13 i 19-20 de juny a les localitats de Tortosa, El Vendrell, Igualada, Sant Adrià del Besòs i El Prat de Llobregat.

Després de mesos d’aturada on els infants i joves en edat escolar han patit de primera mà l’arribada de la Covid-19 i l’aturada esportiva, els Consells Esportius de Catalunya troben necessari poder oferir a tots els seus esportistes un cap de setmana on poder gaudir de l’esport.

Jaume Domingo, president dels Consells Esportius de Catalunya, ha valorat molt positivament poder celebrar les Trobades JEEC 2021 “ja que els infants, joves i adolescents necessiten recuperar la seva vida esportiva, no només per la seva salut física sinó també per la seva salut psicològica”. A més, ha afegit que “les trobades compten amb totes les mesures de control i prevenció de la Covid-19. Per aquest motiu, cada esport es disputarà en una ciutat diferent”.

ESPORTS I CATEGORIES
A les Trobades JEEC 2021 s’han convocat esports individuals i esports d’equip que es desenvoluparan en diferents localitats de Catalunya. En esports d’equip trobem l’handbol, voleibol, futbol sala, bàsquet; pel que fa als esports individuals, s’hi podran veure la gimnàstica rítmica i el patinatge xous.
Les categories que participaran en les trobades JEEC 2021 en esports individuals seran l’aleví i infantil tant femení com masculí. En esports individuals la gimnàstica rítmica: aleví i infantil tant femení com masculí i també les categories de conjunts A i conjunts B; patinatge xous: “grup xous primària” (prebenjamí, benjamí i aleví) i “grup xous secundària” (infantil, cadet i juvenil).

DATA I LLOC
Els esports convocats es disputaran en cinc localitats diferents de tot Catalunya i en dos caps de setmana seguits, els quals es disputaran en un sol dia o en dos.

• 12 i 13 de juny
Futbol Sala – Tortosa (Baix Ebre), 12 i 13 de juny.

• 19 i 20 de juny
Gimnàstica Rítmica – Igualada (Anoia), 19 de juny; Patinatge Xous – El Vendrell (Baix Penedès), 19 de juny; Handbol – El Vendrell (Baix Penedès) 19 i 20 de juny; Voleibol – El Prat de Llobregat (Baix Llobregat), 19 i 20 de juny; Bàsquet – Sant Adrià del Besòs (Barcelonès), 19 i 20 de juny.

Els Consells Esportius de Catalunya han organitzat les Trobades JEEC 2021 seguint totes les recomanacions sanitàries de control i propagació de la Covid-19, així com l’aplicació del seu propi protocol de seguretat en organització de les activitats esportives i que serà d’obligat compliment en cada una de les instal·lacions on es desenvolupi qualsevol activitat esportiva relacionada amb les Trobades JEEC 2021.